Trering – 70mm

kr59.00

En trering laget av ubehandlet tre med en diameter på 70mm

Den er laget av ubehandlet tre, noe som gjør den trygg og giftfri for babyer å bite på. Det naturlige treverket gir en behagelig tekstur og stimulerer babyens sanser

Du kan bruke ringen som en base og feste ulike elementer til den, for eksempel perler, biteringer eller annet tilbehør. Dette gir deg muligheten til å skape dine egne unike og personlige babyprodukter

Tomt på lager

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Store ringer i tre

Våre treringer laget av ubehandlet tre er perfekt for å lage ulike typer babyprodukter som rangler, biteleker, ammesmykker og lignende.

Dette naturlige materialet er trygt og giftfritt for babyer å bite på og leke med.

De har en størrelse på 70x13mm, som gir nok plass til å feste ulike elementer og dekorasjoner til den. Du kan være kreativ og lage dine egne unike design ved å kombinere treringen med ulike fargerike perler, biteringer eller annet tilbehør.

Ubehandlet tre er en flott og holdbar materiale som tåler mye bruk. Det er også lett å rengjøre med mild såpe og vann når det blir nødvendig.

Ved å bruke denne typen trering, kan du lage personlige og trygge babyprodukter som både ser bra ut og gir babyen noe trygt å bite på og utforske.

Vekt 16 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Trering – 70mm”