Kjøpsvilkår – Smokkelenken.no

Betaling:
Betalingen skjer ved den valgte betalingsmetoden i kassen. Alle priser er inklusiv merverdiavgift (moms) og står oppført i Norske Kroner (NOK). Betalingsmåten er levert av VIPPS eller STRIPE sammen med eventuelle opplyste partnere.

Kortbetaling:
Kortbetaling er akseptert av Visa, MasterCard og Maestro. Fakturering av kredittkort blir gjort direkte.

Vipps:
Betaling med VIPPS blir gjort gjennom mobilnummer, og verifisering av mobilbank-ID.

Frakt:
En frakt kostnad på 59 NOK vil bli lagt til alle bestillinger. Ved perioder kan det være kampanjer for fri eller redusert frakt.

Leveringsmetoder:
Vi leverer varene med Posten/Bring som standard leveringsmetode. Skulle det være avvik blir du informert.

Leveranser:
Ordre blir behandlet og prosessert i løpet av 1-3 dager, mens produksjonen kan ta opptil 14 dager (Grunnet stor pågang, selv om vi så klart produserer de personlige produktene så fort som mulig). Leveransen skjer direkte til den adressen du har angitt ved bestilling.

Skadede varer og klager:
Når du får dine varer, er det viktig å sjekke at varene ikke er blitt skadet eller defekt. Skulle varen være skadet eller ødelagt, må du kontakte oss snarest mulig via e-post til hei@smokkelenken.no for å få videre instruksjoner.

Mangel ved varen
Om du opplever mangel på din vare eller bestilling må du kontakte oss så fort som mulig slik vi kan få løst mangelen. Vi anbefaler å ta kontakt med en gang om det skulle oppstå.
Reklamasjon kan kun skje før det har gått 2 år etter du har mottatt varen – ta gjerne kontakt uansett i etterkant så kan vi finne en løsning sammen.

Refusjon:
Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter du har mottatt varene. Garantien kan kun benyttes dersom varen(e) kan returneres i originalemballasje, og er i det vesentlige uforandret. Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men det skal ikke brukes utover det. Om du skal benytte deg av garanti og /eller refusjon så sender du oss en epost på hei@smokkelenken.no
OBS: Egentilpassede produkter som ikke kan selges på nytt kan fravike fra Norsk angrerett, ta uansett kontakt så skal det finnes en akseptabel løsning.

Plikt:
Hvis du utøver din rett til å avbryte kjøpet, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene. Du må betale returkostnadene selv når du sender varene i retur.

Se også forbrukerrådet eller fjernsalgs lov

Personvern, sikkerhet og personopplysninger:
I forbindelse ved bestillingen, godtar du at Smokkelenken.no kan lagre og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenestene som du forventer av oss. Vi vil ikke avsløre og/eller videresende din personlige informasjon til en tredjepart. Du har rett til å motta en del (alt som er mulig å hente ut) av den informasjonen vi har lagret om deg. Vi forbeholder oss retten til å bruke din e-post for å sende kommunikasjon angående bestilling, markedsføring og nyhetsbrev. Du kan selv velge å fjerne deg fra disse listene etter bestilling og i hver epost som omhandler markedsføring.