Enhjørning – Motivperle

Opprinnelig pris var: kr19.00.Nåværende pris er: kr13.30.

Disse perlene vil definitivt legge til en ekstra dose magi i smokkelenker, bitelenker, vognlenker, ammesmykker og mer

Perlene er laget av BPA-fri silikon, noe som betyr at den er trygg og egnet for bruk i babyprodukter

Det finnes ikke mange beskrivelser av enhjørninger i mytologi eller i folkeeventyrene.

Perler laget av BPA-fri silikon i form av en enhjørning kan være en fantastisk måte å legge til en ekstra dose sjarm og fantasi i babyens utstyr.

En enhjørning er et mytisk og elsket vesen, og å velge enhjørningperler i flere nydelige farger kan virkelig gi en magisk touch til smokkelenker, bitelenker, vognlenker, ammesmykker og mer. Disse perlene vil definitivt fange oppmerksomheten til et lite barn og bidra til å skape en leken og eventyrlig atmosfære rundt dem.

Ved å bruke BPA-fri silikon kan du være trygg på at perlene er trygge og egnet for bruk i babyprodukter. Silikonmaterialet er mykt, fleksibelt og enkelt å rengjøre, og det gir en behagelig overflate for babyen å utforske og bite på. Det er viktig å merke seg at selv om produktet er laget av trygt materiale, kan det individuelle produktet fortsatt ha aldersanbefalinger eller sikkerhetsanbefalinger fra produsenten. Sørg for å følge disse retningslinjene for riktig bruk og sikkerhet.

Med en størrelse på 25x33mm og en hulldiameter på 2mm, gir disse perlene deg en idé om dimensjonene og hvordan de kan brukes i dine kreative prosjekter.

Vekt 4 g
Farge

Rosa, Lilla, Grå, Blå, Grønn, Turkis

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Enhjørning – Motivperle”